Boek Vlaamse artiesten voor jouw Vlaamse feestdag

03/04/2023

Op 11 juli vieren we de Vlaamse Feestdag en niets is zo belangrijk als onze Vlaamse cultuur en identiteit te vieren met de beste Vlaamse muziek. Maak van jouw feestdag een onvergetelijke ervaring en boek enkele van de beste Vlaamse artiesten!

Hieronder hebben we een lijst samengesteld met enkele van de beste Vlaamse artiesten die jouw Vlaamse Feestdag ongetwijfeld zullen opfleuren.

Willy Sommers 2017 2

Willy Sommers

Willy Sommers is een Vlaamse zanger en entertainer met vele hits op zijn naam, waaronder "Laat de zon in je hart" en "Als een leeuw in een kooi". Zijn optredens zijn altijd energiek en vrolijk, waardoor hij perfect is voor elk Vlaams feest.

Hl Torgny 051 © Gwenny Eeckels

Helmut Lotti

Helmut Lotti is een Vlaamse zanger die wereldwijd bekend is om zijn unieke muziekstijl. Zijn muziek is een mix van verschillende genres, waaronder klassiek, pop, rock en zelfs Latijns-Amerikaanse muziek maar ook zijn Vlaamse liedjes zijn nog steeds populair. Lotti heeft door de jaren heen vele hits gehad, waaronder "Time to Swing", "Ave Maria", "You'll Win", "Kalinka", "My Tribute to the King", "The Impossible Dream", en "The Best of Me". 

Zijn live optredens zijn spectaculair en zullen jouw publiek zeker vermaken tijdens 11 juli. Met zijn uitgebreid oevre weet hij het publiek keer op keer te betoveren en te verrassen.

Laura Lynn4741 Hr

Laura Lynn

Laura Lynn is een van de meest populaire Vlaamse zangeressen en staat bekend om haar aanstekelijke liedjes, zoals "Je Hebt Me 1000 Maal Belogen" en "Jij En Ik". Haar optredens zijn altijd levendig en interactief, waardoor ze perfect is voor elk feest. 

Laura Lynn zet je 11-juli viering in vuur en vlam!

Belle Perez Fiesta

Belle Perez

Belle Perez is een Vlaamse zangeres met Spaanse roots en een indrukwekkende carrière. Haar muziek is een mix van latin, pop en dance, en haar hits, zoals "Que Viva La Vida" en "El Mundo Bailando", hebben de harten van veel fans over de hele wereld veroverd. Met haar charisma en passie voor muziek zal ze jouw Vlaamse feestdag ongetwijfeld naar een hoger niveau tillen.

Raymond Van Het Groenewoud

Raymond Van Het Groenewoud

Geen Vlaamse feestdag zonder Raymond van het Groenewoud en zijn iconische hit 'Vlaanderen Boven'. Dit nummer is uitgegroeid tot een van de bekendste en meest geliefde Vlaamse liedjes aller tijden. Het nummer is tijdloos en wordt nog steeds veel gedraaid op Vlaamse feesten en andere evenementen. 

'Vlaanderen Boven' is niet alleen een lied over de Vlaamse identiteit, maar ook een viering van de diversiteit en de verschillende dialecten die in Vlaanderen gesproken worden. Het is een lied dat mensen samenbrengt en hen trots maakt op hun regio en cultuur. Perfect voor jouw 11-juli viering.

Niels Destadsbader

Niels Destadsbader

Niels Destadsbader is een van de meest getalenteerde en populaire Vlaamse artiesten van het moment. Hij heeft vele hits op zijn naam staan, zoals "Skwon Meiske" en "Verover Mij". Zijn live optredens zijn altijd energiek en vol plezier, en hij weet hoe hij het publiek moet vermaken. Een plus voor een Vlaamse feestdag optreden in jouw gemeente!


Wim Soutaer

Wim Soutaer

Wim Soutaer is een Vlaamse zanger en songwriter, bekend van zijn tijd als lid van de groep "Wim Soutaer & Charles Van Domburg". Zijn solocarrière heeft hits opgeleverd zoals "Allemaal" en "Voor Altijd". Met zijn soulvolle stem en charismatische persoonlijkheid zal hij jouw feestdag ongetwijfeld onvergetelijk maken.

Boek de beste Vlaamse artiesten voor jouw feestdag!

Of je nu een groot publieksevenement organiseert voor jouw stad of gemeente of een bescheiden bedrijfsfeestje, deze Vlaamse artiesten zullen jouw feestdag ongetwijfeld onvergetelijk maken.

Wil jij ook een Vlaamse artiest boeken voor 11 juli?