Op vrijdag 1 september kwam het langverwachte album “Hellmut Lotti Goes Metal” uit. Wie de laatste maanden onder een steen leefde kan misschien denken “waar komt dit nu vandaan?”, maar niets is minder vreemd dan de keuze van Helmut Lotti voor hardrock. Zijn broer Johan had als kind reeds een uitgebreide platencollectie van Judas Priest, Mötley Crüe, Saxon, Van Halen en ander ruig werk van de meest uiteenlopende rockbands. Dagelijks werd Helmut als tiener met zware metalen geconfronteerd en al snel zong hij elk weekend mee met Kiss en Iron Maiden.

De "Hellmut Lotti goes Metal" trein is ondertussen niet meer te stoppen. Zij, die dé revelatie van Graspop 2023 niet willen missen, kunnen zich maar beter haasten, want de ene na de andere zaal geraakt snel uitverkocht.

Fans van de festivals moeten nog even geduld hebben. Maar weet dat het decibellimiet er aan flarden zal worden gezongen met klassiekers zoals "Poison", "Highway to Hell" en "Paraside City". 

Hellmut Lotti doet het weer... Hij adopteert moeiteloos het genre en wordt daarbij met open armen ontvangen door hardrockfans jong en oud. 

Crowdsurfen wij binnenkort ook op uw festival?

Formule Prijs
1 x 75 min. liveOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Helmut Lotti boeken?