‘Een Superlange Nacht’, ‘Met Heel Mijn Hart’, ‘Wat Een Wonder’, ‘Een Glas Koele Witte Wijn’, ‘Waar Jij Ook Gaat’ (duet met Corry Konings): het zijn slechts enkele hits van David Vandyck.  Zijn debuutalbum ‘Dichtbij’ werd bekroond met een gouden plaat.  Met zijn tributeplaat ‘Zingt Will Tura’ krijgt Vlaanderen voor het eerst een andere David te zien. Een live performer en zijn band die met klasse een ode brengen aan de meester van het Vlaamse lied tijdens een bijhorende uitverkochte theatertournee doorheen Vlaanderen. 

In 2019 zet David de eerste succesvolle stappen richting Nederland. ‘Ik Leef Voor Jou’ wordt bij onze Noorderburen gebombardeerd tot ‘Paradeplaat’ bij Sterren.NL en er volgen heel wat TV-optredens. Tot slot, als kers op de taart, ontvangt David de award van ‘Beste Zanger’ tijdens het Gala Van De Loftrompetten, de oudejaarsshow van MENT TV.

Formule Prijs
1 x 40 min. live-on-tape (openbaar)€ 1.950,-
1 x 75 min. liveOp aanvraag
GastoptredenOp aanvraag
KerstconcertOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

David Vandyck boeken?