Dana Winner zingt al zo lang ze het zich kan herinneren. Met haar versie van ‘Op Het Dak Van De Wereld’ heeft ze in België in 1989 een eerste hit te pakken. Het is meteen de start van een indrukwekkende carrière waarin de successen elkaar snel opvolgen. ‘De Oude Man En De Zee’, ‘Woordenloos’, ‘Westenwind’ en ‘Zeven Regenbogen’ belanden allemaal bovenaan de hitparade. De populariteit van Dana in eigen land is fenomenaal, want ze wordt vijf jaar op rij verkozen tot ‘Beste Zangeres’. Maar ook het buitenland ontdekt haar ‘gouden stem’. Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Zweden sluiten Dana in het hart.

Of het nu in een grote concertzaal is of in een intiem theater, overal weet Dana het publiek te raken met haar unieke stem, haar zorgvuldig uitgekozen liedjes en haar stijlvolle shows. 2021 neemt opnieuw een vliegende start voor Dana Winner.

Formule Prijs
1 x 75 min. live Op aanvraag
Kerstconcert (incl. li/pa tot 600 prs.)Op aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Dana Winner boeken?