5 zomersingles op een rij!

03/07/2018

Rots

'Rots' is de opvolger van 'M’n eigen gang gaan', het laatste nummer waarin Lissa haar ervaring beschreef toen ze het veilige nest van mama en papa verliet. Haar ouders, De Melando's, steunen de Vlaamse popprinses door dik en dun, en zijn net als haar vriend, een rots in de branding. Opgedragen aan haar steun en toeverlaat heeft 'Rots' weer de typische 'Lissa Lewis-sound' waar wij zo van zijn gaan houden.

Comme ci, Comme ça

Na z’n recentste singles 'Geen probleem', 'Zondag' en 'Als je diep in mijn ogen kijkt' werd het weer tijd voor wat ambiance in de tent. Dat vond Willy in deze 'Comme ci, Comme ça' naar het voorbeeld van Marc Pircher.'Comme ci, Comme ça' is de eerste single van Sommers op het label CNR Legends, het nieuwe label van CNR Records dat ook artiesten als Paul Michiels en Rocco Granata in portefeuille heeft.

Weg van jou

We kennen Sergio vooral van zijn uitbundige ambiancenummers, maar deze ruwe bolster bewijst met zijn nieuwe single 'Weg Van Jou' nog maar eens dat hij net zo goed een ingetogen en gevoelige ballad tot z'n recht kan laten komen.  Het nummer zal ook terug te vinden zijn op Sergio's eerste Nederlandstalige album dat eind augustus zal verschijnen ter gelegenheid van zijn 30-jarige carrière.

Hoe doe je dat?

De voorbije jaren slaagde Luc Steeno er telkens in om met een origineel en aanstekelijk zomernummer te komen. En dit jaar is het niet anders! Hoe doet hij dat? Samen met goede vriend en componist John Terra! 'Hoe doe je dat?' is meteen ook de voorbode van een nieuw album.

Rumba

Na Liefde voor Muziek in 2016 werd het tijd voor een nieuwe sound. Samen met producersduo The Swaggernautz ('Echame La Culpa' - Demi Lovato & Luis Fonsi) maakte Belle Perez een ‘totally summer proof' nieuw nummer, 'Rumba'Een zomerhit van begin tot einde… Kortom let the summer begin!