Kerstmis vier je met je favoriete artiest...

15/03/2023

Kerstmis is een bijzondere tijd van het jaar waarin mensen over de hele wereld samenkomen. Het is een tijd van vreugde, liefde en geven, en een tijd waarin families en vrienden bij elkaar komen om te genieten van elkaars gezelschap en de feestelijke sfeer. Een van de meest populaire manieren om de kersttijd te vieren is door het bijwonen van een kerstconcert. Kerstconcerten zijn al eeuwenlang een traditie en bieden mensen de mogelijkheid om te genieten van prachtige muziek en gezang, terwijl ze de geest van het seizoen vieren.

Hl Kerst 2023

A Classical Christmas with Helmut Lotti


Kerstmis is een van Helmut Lotti's favoriete feestdagen. Zijn liefde voor de feestdag drukt hij uit in alle talen. Van "White Christmas" en "O Tannenbaum" naar "Minuit Chrétien" tot "Feliz Navidad". Helmut Lotti staat bekend om zijn indrukwekkende stem die de warme sfeer van deze traditionele liedjes perfect tot zijn recht brengt. In "A Classical Christmas with Helmut Lotti" passeren alle bekende en gekende kerstklassiekers de revue en weet Helmut u te betoveren met een intieme versie van zijn mooiste kerstrepertoire. 

Willy Sommers Kerst Hr 005 C Gwenny Eeckels

Kerstmis met Willy Sommers


Willy Sommers staat bekend om zijn aanstekelijke hits en zijn zomerse deuntjes, maar tijdens de feestdagen haalt hij met veel plezier een aantal populaire kersthits naar boven om ons zo in kerststemming te brengen. Met "Kerstmis met jou""Jingle Bells" en "Stille Nacht" kunnen we ons wentelen in de warmte en vreugde van Kerstmis. Maar natuurlijk vergeet hij zijn grootste hits niet, de hits die mensen samen brengen, samen doen zingen en dansen. Want daar draait Kerstmis om, het samenzijn. Willy Sommers viert Kerstmis zoals hij in het leven staat, met aanstekelijke enthousiasme, optimisme, vreugde en liefde voor iedereen.

Ydi00166

Een warme Kerst met Belle Perez


Wij kennen Belle Perez als een pittige senorita die moeiteloos een feestje op gang kan trekken. Maar deze Spaanse schone weet ook als geen ander een gevoelige snaar te raken met haar engelenstem. Belle combineert haar zuiderse roots met klassieke kerstnummers en brengt zo het vurigste kerstconcert van België.  Kerstmis is feest en Belle Perez weet hoe ze dat moet vieren. Met haar vrolijke, energieke en levendige uitvoeringen van "Have yourself a merry little Christmas""You raise me up" maar ook "Hijo de la luna" en natuurlijk "Feliz Navidad" weet ze de boodschap van Kerstmis met heel veel passie over te brengen en gaat u met een warm gevoel naar huis.