In 2010 ontving Willy Sommers een welverdiende huldiging voor zijn bijdrage aan "een leven vol muziek". Deze erkenning is slechts een bescheiden weergave van de indrukwekkende carrière van de koning van het Vlaamse lied.

Zijn tweede single, '7 anjers, 7 rozen', betekende een onmiddellijke doorbraak en werd al snel een mega-hit, maar dit was slechts het begin van zijn succesvolle reis door de muziekwereld.

Met meer dan 50 jaar ervaring op het podium is Willy Sommers uitgegroeid tot een van de meest iconische en legendarische artiesten in België. Zijn tijdloze muziek en onmiskenbare stijl hebben een blijvende indruk achtergelaten op het publiek. Zijn kenmerkende stemgeluid en onweerstaanbare charisma hebben een diepe connectie met zijn fans gecreëerd. 

Globe Entertainment is vol trots de manager van Willy Sommers. Met een uitgebreid repertoire van tijdloze hits en een podiumperformance die staat als een huis, is Willy Sommers een uitstekende keuze voor elk evenement, festival of concert.

Of het nu gaat om een intiem optreden of een grootschalig concert, met Willy Sommers op het podium ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring voor het publiek. Van "Laat de zon in je hart" tot "Als een leeuw in een kooi", zijn tijdloze hits weten het publiek te betoveren en te vermaken.

Inmiddels heeft Willy Sommers, naast zijn rijke geschiedenis, ook tal van nieuwe projecten op zijn pad gekregen. In 2018 werd hij aangenaam verrast toen hij mocht optreden op Pukkelpop, wat voor zowel hem als de festivalgangers een onvergetelijk moment was. Als een van de meest besproken concerten werd zijn show op Pukkelpop ook een mijlpaal die de geschiedenisboeken van het festival heeft gehaald.

Precies een jaar na de uitbraak van de coronapandemie is Willy Sommers te zien in een nieuw seizoen van "Liefde Voor Muziek". In 2021 brengt hij op meeslepende wijze covers van nummers van Emma Bale, Tourist LeMC, Ronny Mosuse, Geike Arnaert, Bert Ostyn en Cleymans & Van Geel. Zijn interpretaties zijn memorabel en voegen een unieke touch toe aan de bekende nummers, waardoor ze een speciale plaats krijgen binnen het muzikale landschap.

Als artiestenbureau zijn we er trots op om samen te werken met Willy Sommers en hem te promoten als een van de meest iconische artiesten van België. We zijn ervan overtuigd dat zijn muziek en persoonlijkheid een blijvende indruk zullen achterlaten op iedereen die hem live hoort en ziet optreden.

Ben je geïnteresseerd in het boeken van Willy Sommers voor jouw volgende evenement? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om alle details te bespreken en ervoor te zorgen dat jouw evenement een onvergetelijk spektakel wordt.

En wat betreft de kosten voor een optreden van Willy Sommers, informeer gerust bij ons. We voorzien graag een offerte op maat, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en hoe je de koning van het Vlaamse lied op jouw podium kunt krijgen.

Formule Prijs
1 x 40 min. Live-on-tape€ 6.500,-
1 x 75 min. Live "De Hits"€ 9.850,-
Kerstconcert€ 9.850,-
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Willy Sommers boeken?