In 2010 werd Willy Sommers gehuldigd voor “een leven vol muziek”. Dat is het minste wat je kan zeggen van de koning van het Vlaamse lied.

7 anjers, 7 rozen’, nog maar zijn 2e single, werd een instant mega-hit en daar bleef het niet bij.

Als een van de meest iconische en legendarische artiesten in België, heeft Willy Sommers al meer dan 50 jaar het publiek weten te betoveren met zijn tijdloze muziek en onmiskenbare stijl. Met zijn kenmerkende stemgeluid en onweerstaanbare charisma, heeft Willy Sommers een onuitwisbare indruk achtergelaten op de Vlaamse muziekindustrie en een diepe verbinding met zijn fans weten te creëren.

Als Globe Entertainment zijn wij trotse manager van Willy Sommers. Met zijn uitgebreide repertoire van tijdloze hits en zijn onberispelijke podiumperformance, is Willy Sommers een uitstekende keuze voor elk evenement, festival of concert.

Of het nu gaat om een klein optreden of een groot concert, met Willy Sommers op het podium weet je zeker dat je publiek een onvergetelijke ervaring zal hebben. Met zijn repertoire van tijdloze hits, van "Laat de zon in je hart" tot "Als een leeuw in een kooi", weet hij het publiek te betoveren en te entertainen.

Als artiestenbureau zijn wij trots om samen te werken met Willy Sommers en hem te promoten als een van de meest iconische artiesten van ons land. 

We zijn ervan overtuigd dat zijn muziek en persoonlijkheid een blijvende indruk zullen achterlaten op iedereen die hem hoort en ziet optreden. 

Neem vandaag nog contact met ons op om Willy Sommers te boeken voor jouw volgende evenement!

Wat kost een optreden van Willy Sommers?

Formule Prijs
1 x 40 min. Live-on-tape€ 6.500,-
1 x 75 min. Live "De Hits"€ 9.850,-
Kerstconcert€ 9.850,-
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Willy Sommers boeken?