Verbonden

13/04/2018

verbonden

Boek je bakje koffie en krijg er een uniek dubbelconcert van Wim Soutaer & Willy Sommers bij. In april ontvangt u niet alleen een Nespresso bij een boeking, maar daar bovenop ook nog eens 2 tickets voor het dubbelconcert op 5 mei 2018Zo willen wij U bedanken voor het vertrouwen in Globe Entertainment. Dus terwijl u nipt van uw Nespresso en verlangend uitkijkt naar het dubbelconcert van Wim & Willy weet U dat U de juiste keuze gemaakt heeft!*

Exact vijftien jaar na zijn monsterhit ‘Allemaal’ brengt Wim Soutaer een nieuw nummer uit. ‘Neem me bij de hand’ is niet alleen de perfecte opvolger van Wims vorige single ‘Wachten Op Margot’, maar ook meteen de voorbode van een gloednieuw album ‘Verbonden’. Wim schreef zowel de tekst als de muziek van alle dertien nummers zelf. Het resultaat: een album waar hij met hart en ziel aan gewerkt heeft, vol melodieuze en dromerige tracks.

In 2003 maakt Vlaanderen voor het eerst kennis met Wim Soutaer, nadat hij op de derde plaats eindigt in de zangwedstrijd ‘Idool’. Diezelfde zomer komt ‘Allemaal’ uit, de allereerste single van Wim én meteen een hit. Anno 2018 kent iédereen de songtekst nog steeds vanbuiten.

Het afgelopen jaar stond Wim in de hitlijsten met de singles ‘Nummer 1’‘Dans voor mij’ en ‘Wachten op Margot’. Dat laatste nummer schreef Wim voor het één-programma ‘Sorry voor Alles’‘Neem Me Bij De Hand’, de eerste single van dat album, is een erg dansbaar, zomers nummer met een eigentijdse sound.

Wim Soutaer: “Omdat ik de nummers zelf schreef, geef ik meteen ook mijn ziel bloot. Dat maakt het ook erg spannend, want dit album weerspiegelt voor de volle 100% wie ik ben. De naam van het album ‘Verbonden’ is trouwens een knipoog naar één van mijn grootste hits: Allemaal.”

Op 5 mei staat Wim Soutaer samen met Willy Sommers op het podium van de Oktoberhallen in Wieze. Tijdens het unieke dubbelconcert brengen ze elk hun grootste hits, maar er zullen ook duetten van de twee zangers te horen zijn. Na een meer dan twee-uur-durende show volgt een afterparty met The Soulbrothers. Tickets kosten 40 euro en koop je via www.oktoberhallen.be