Matthias Lens - Heidi

12/03/2018

heidi

Vorig jaar ging Matthias Lens ‘Classic’ en bewerkte de grootste klassiekers uit de ‘Goes Classic’-saga van Helmut Lotti tot prachtige accordeonversies. Na het instrumentale intermezzo, is het nu weer tijd voor Matthias om voluit de ambiancekaart te trekken. 

‘Matthias Lens Goes Classic’ leverde  de sympathieke Arendonkenaar meteen zijn vierde Top 10-soloalbum op rij op, in een periode van amper vijf jaar, een zeer sterke prestatie! Nu is het weer tijd voor Matthias om voluit zijn kwaliteiten als zanger/accodeonist uit te spelen. Met zijn nieuwe single ‘Heidi’ heeft hij alvast een ijzersterke troefkaart in handen, want deze oorwurm nestelt zich meteen in je hersenpan en zal menige feesttent in vuur en vlam zetten. 

“Ik ben erg trots dat ik het ‘Goes Classic’-album mocht maken met de originele opnames én de zegen van Helmut, en dat de mensen het konden smaken. Nu is het weer tijd voor wat anders en kijk ik er enorm naar uit om met ‘Heidi’ op pad te gaan, want ik voel gewoon dat deze single gaat werken. Ik ga op deze speciale dag gewoon proberen te genieten, maar ga toch ook stiekem de reacties van de fans in de gaten houden op de social media, benieuwd of ze ‘Heidi’ ook kunnen smaken”, besluit Matthias.

‘Heidi’, de nieuwe single van Matthias Lens, is verkrijgbaar op iTunes en te beluisteren via Spotify!