Het is nooit te laat

26/06/2019

In december won John Leo, onder leiding van zijn coach Walter Grootaers, met glans de allereerste Vlaamse editie van The Voice Senior. Sindsdien gaat het hard voor de 67-jarige zanger uit Geel. Naast een goed gevulde concertagenda, heeft hij met topproducer Bert Gielen een prachtig album opgenomen, waarvoor heel wat topschrijvers van bij ons in hun pen kropen: Will Tura, Helmut Lotti, John Terra, Udo, Sabien Tiels,… De klassiekers waarmee John Leo zich naar de overwinning in The Voice Senior zong, “Verloren hart, verloren droom” en “Een clown” kregen natuurlijk ook een plaats op de plaat.

Als voorsmaakje van het album was er alvast de single "Doelwit", een swingend nieuw nummer van de hand van John Terra en Daniel Ditmar, het schrijversduo achter Vlaamse klassiekers zoals "Liefde is een kaartspel". Met de nieuwe single "Altijd zomer" geschreven door Sabien Tiels, scoort John alvast een radiohit.

Het album "Nooit te laat" is helemaal waar John Leo voor staat: feel good muziek met veel blazers.

John, die zo’n 50 jaar achter de schermen bezig was met muziek en met heel wat grote namen uit de binnen- en buitenlandse muziekwereld kon samenwerken, treedt nu dus voor het eerst zelf op de voorgrond. “Het is wennen”, zegt hij, “maar ik ben enorm blij met de kansen die ik nu krijg”.

John Leo Ntl Co