3 singles op een rij

13/04/2018

Luc Steeno • Laura Lynn • Lissa Lewis

Ik zal wachten

Na een paar erg gesmaakte bewerkingen van nummers van o.a. Frédéric François 'Ik hou van het leven' en Alvaro Soler 'Onder de zon' vond Luc Steeno dat het weer eens tijd was om met gloednieuw eigen materiaal voor de dag te komen. 

Net zoals hij het in het verleden al meermaals deed klopte Luc eind vorig jaar aan bij John Terra die voor hem een paar nieuwe nummers componeerde waaronder de nieuwe single 'Ik zal wachten'. 

'Ik zal wachten' is een erg aanstekelijke single dat je meteen in de sfeer van de nakende lente brengt, een echt feel-good-nummer! Voor Luc is het meteen de voorbode van z'n nieuwe album dat dit jaar zal verschijnen, een album dat op zijn beurt de voorbode zal worden van Luc's feestjaar 2019 waarin hij 30 jaar carrière viert.

Ik trek het me niet aan

Laura Lynn was de voorbije weken achter de schermen druk aan het werk aan een nieuw album dat in de zomer zal verschijnen. Onze schlagerkoningin zal verrassend uit de hoek komen met een ‘country’ getint album. Verwacht je aan veel ambiance en een hoge feel good factor.

De eerste single is daar alvast een mooi voorbeeld van. ‘Ik trek het me niet aan' is een uiterst aanstekelijk nummer, waarbij je niet kan blijven stilzitten. 

Laura Lynn : “Verwacht van mij niet dat ik voortaan met een cowboyhoed ga rondlopen. Mijn liedjes zullen country geïnspireerd zijn en heel wat country elementen bevatten, maar mijn album zal wel Laura Lynn blijven. De liedjes die we aan het opnemen zijn, zijn alvast heel aanstekelijk en perfect om een feestje mee te bouwen.”

M'n eigen gang gaan

In 2014 werd ze nog dé revelatie van de Vlaamse showbizz genoemd, een titel die nadien niet onterecht bleek want ze won de felbegeerde Radio 2 Zomerhit Award voor Beste Doorbraak

Lissa Lewis doorzwom ondertussen al heel wat muzikale watertjes, trad op voor het Nederlandse koningspaar en maakte haar opwachting op het Schlagerfestival in Hasselt. Anno 2018 valt ze niet meer weg te denken uit ons huidige muzikale landschap.

Vorige zomer nog had ze de eer om een duet op te nemen met niemand minder dan Rob De Nijs, 'De wereld draait door'. Ondertussen zijn we weer enkele maanden later en werkt Lissa druk aan een nieuw album dat later zal verschijnen. 

Als nieuwe single koos Lissa voor "M'n eigen gang gaan", een autobiografisch nummer. Lissa verliet onlangs het veilige nest van haar ouders om te gaan samenwonen met haar vriend, haar nummer beschrijft op sublieme manier welke gevoelens en gedachten deze mijlpaal met zich meebrengt.