Trouwfeest
Trouwfeest Adobe Stock 87601963

Beeldig in die jurk, strak in dat pak, en zo hoort het. Spetterende speeches tijdens de ceremonie, de juiste wijnen en het lekkerste buffet, werkelijk àlles zal kloppen op jullie huwelijksfeest

De mooiste dag van je leven verdient net daarom zeker ook muziek op maat.

Jullie zeggen ‘ja’ tegen elkaar. Want dàt is het begin van alles. Maar jullie kiezen samen die uitnodiging, proeven samen alvast van de bruidstaart, jullie zeggen samen ook ‘ja’ tegen kapper en kleermaker, traiteur en traditie. 

Of net niet, wat die traditie betreft. Het is tenslotte jullie keuze, jullie feest. En precies daarom dirigeer je jullie huwelijk op het ritme van jullie leven en liefde. Een DJ, een coverband, spotlights!

Coverband

Helemaal alive & kicking, zoals jullie liefde, maakt een coverband het feest volledig àf. Beter en levendiger dan welk trouwfeest ook waar je zelf ooit uitgenodigd bent. En bovendien houd je met een prima coverband de muziekkeuze in eigen hand.

DJ

Gestroomlijnd leidt een DJ jouw gasten van buffet naar dansvloer, van feest naar fuif. Rekening houdend met generaties en groepen luisteren zijn plaatjes en jullie verzoekjes het feest op. Maar, natuurlijk, eerst nog zelf even die openingsdans kiezen!

Licht & geluid 1

Licht & geluid

Herinner je je dat feest met die fluitende boxen en die stroompanne? Voor de mooiste dag van je leven kan je je beter verzekeren van mooi licht en het beste geluid. Ook die keuze mag je vol vertrouwen aan ons laten.

Jullie keuze voor elkaar kunnen wij niet maken.

Maar jullie keuze voor muziek maken wij voor jullie waar.