Schlagerfestival
Mg 9292 Border Maker

Iedere vereniging of buurtcomité kent wel een wijsneus, of liever: een feestneus, de m/v met het top-idee om een schlagerfestival te organiseren. Succes gegarandeerd, stemt iedereen vrolijk in. 

Het wordt uitkijken naar het feest van het jaar.

Terwijl doorgaans niet iedereen van dezelfde muziek houdt, brengt een goed schlagerfestival iedereen samen, van burgemeester tot boer, van industrieel tot alleenstaande, van kleinzoon tot schoonmoeder. Het geheim? Een vlotte presentator, de juiste artiesten, de helderste spotlights!

Presentator

Natuurlijk, het kàn best dat jullie voorzitter de gave van het vlotte woord heeft. Maar de juiste presentator van een schlagerfestival krijgt àlle feestneuzen in dezelfde richting, zet desnoods zelf de polonaise in en weet wanneer het podium aan de ware artiesten is. Zo’n presentator kies je niet licht.

Artiesten

Hoe scheid je het kaf van het koren in het aanbod van vedetten? Wie is een topper, wie is een runner-up en doet het voorprogramma, en is er (lokaal?) een opwarmingsact? De samenstelling van de affiche is geen sinecure binnen het budget van jullie festival. 

Licht & geluid 1

Licht & geluid

Herinner je je die vedettenparade met volop fluitende boxen en voortdurende stroompanne? Voor jullie schlagerfestival wil jij je verzekeren van professioneel licht en het beste geluid, voor een goede prijs. Ook die keuze mag je vol vertrouwen aan ons laten.

Jullie keuze om mee te doen aan die polonaise, kunnen wij niet maken.

Maar jullie keuze voor een schlagerfestival is voor ons een feest.