Oktoberfest
Oktober

Het eerste Oktoberfest vond plaats in 1810. Vijf dagen feest ter ere van het huwelijk van prinses Theresia von Saksen-Hildburghausen en kroonprins Lodewijk von Beieren. Vandaag, meer dan 200 jaar later, gaan ze in München 16 tot 18 dagen nog steeds erg royaal aan de rol. 

Maar je moet er niet per se voor naar München verkassen of je vastpinnen op de maand oktober voor een vet Oktoberfest te organiseren. Je kan ook hier de vaten bier laten aanrukken, je lederhosen aantrekken en dansen en zingen als op een koninklijk huwelijk van weleer. 

Presentator voor jouw Oktoberfest 

Denk aan een presentator, geen stijve hark maar een MC, of meer nog: een cantor, de man of vrouw die het feest in gang trekt, het gezang in gang zet en het paard in de gang bestijgt. Of liever: wij helpen jou daar aan denken.

Oktoberfest artiesten

Denk aan artiesten die hun klassieken kennen, die geen sjoege geven om de spatten op hun pak bij Ein, Zwei, Zaufen, maar aan podiumbeesten die zich onder het volk mengen en onvermoeibaar en uit volle borst alweer het volgende dranklied aanheffen. Of liever: wij helpen jou daar aan denken.

Licht & geluid 1

Licht & geluid

Denk aan drank, jazeker. Maar ook aan licht en geluid, de installatie die er toe doet als je zorgeloos wil genieten van ieders drank en gezang. Of liever: wij helpen jou daar aan denken.

Dat oktober een feestmaand is, dat weet jij.

Maar hoe je een Oktoberfest organiseert, daar weten wij dan weer alles van.