Ibiza Dance Party
Ibiza Party Adobe Stock 81512200

Geen zomers heter dan op Ibiza. Geen party’s zwoeler dan op Ibiza. Geen DJ’s hipper dan op Ibiza. Toch?! Nou, waarom zou je op vakantie gaan als je die vakantie naar hier kan halen, met werkelijk àlles er op en er aan, inclusief jouw beste vrienden.

Om je op Ibiza te wanen, terwijl je aardig veel kilometers benoorden de Middellandse Zee bent, heb je wel een en ander nodig waar wij voor kunnen zorgen: cocktails, ambiance, music, lights en... vuurwerk. 

Animatie 

Tomorrowland is niet toevallig een Belgisch paradepaardje. Ook wij kleden jouw locatie aan als een sprookje, vullen ze met cocktailshakers en vuurspuwers, degenslikkers, rare kwieten en...

DJ

Het is alsof Ibiza de DJ’s uitgevonden heeft. Maar waar komen de beste DJ’s ter wereld vandaan? Juist. Dus, jazeker, ook wij kunnen zorgen voor de strafste platendraaiers van je dromen en dat voor een realistisch prijskaartje.

Licht & geluid 1

Licht & geluid

Maar die beats moeten rollen, die scratches moeten snijden en die bass mag pompen in een bad van flash-, black- of ultra-lights. Geen Ibiza dance party zonder jouw licht en geluid aan ons toe te vertrouwen. 

What’s hip & hot on the dancefloor, you know best...

Maar die dansvloer, met alles er op en er aan, leggen wij best.

If you know what we mean.