Hollandse Avond
Hollandse Avond Adobe Stock 137139944

Tulpen uit Amsterdam, boerinnetjes op klompen, kaas uit Gouda en de windmolens van Kinderdijk. De Hollanders hebben het mooi voor mekaar, joh, nou, toch, ja, prima, hoor.

Ware grandeur en spreekwoordelijke gierigheid gaan er hand in hand. En daar kunnen wij best wat van opsteken tijdens een Hollandse avond, met presentator en artiesten. “Licht uit, spot aan”, zoals wijlen Mies Bouwman zeggen zou. 

Presentator

Nederland is het land van de grote show, met nog grotere presentatoren: de genoemde Mies Bouwman op kop. Maar denk ook eens aan: Willem Ruis en Willem Duys, Sonja Barend, Jos Brink, Paul De Leeuw,... Kortom, voor een Hollandse avond kan je maar beter uitkijken wie de presentator van dienst is.

Nederlandse artiesten

Nederland had al een artiestencircuit nog voor er in België een cultureel centrum gebouwd werd. Vandaag is het aanbod Hollandse artiesten zo groot, dat je je best kan laten bijstaan bij die keuze. En laat dàt nou net onze job zijn. Nederlandse artiesten boek je hier dus!

Licht & geluid 1

Licht&geluid

Herinner je je die thema-avond met die blikken klank en dat goedkope licht? Nou, net dàt kan je missen als kiespijn op een Hollandse avond. Maar wees gerust, die keuze mag je vol vertrouwen aan ons laten.

Die klompen op maat moet je zelf kiezen.

Maar die Hollandse avond brengen wij bij jou aan huis.