Fuif
Fuif

Bij het krieken van de dag, nog nazwetend, een glimlach op de lippen gebeiteld, moe maar o zo tevreden na een avond, een nacht haast... Herken je dat gevoel, na een fuif? Er gaat niets boven oldskool fun & vintage vertier, zeg maar: een goeie ouwerwetse fuif.

Al je vrienden en vriendinnen bij mekaar, een lekker glas en goeie muziek, wat moet een mens meer? Maar wacht, wat heb je daar weer voor nodig?

Coverband
Wil je zot doen? Mag het een top-fuif worden? Haal er dan de juiste band bij, die jouw lievelingssongs speelt, de nummers waar jij op danst. Wij vinden voor jou de band die van jouw fuif een onvergetelijke avond maakt voor je vrienden. 

DJ

Een DJ die jouw platencollectie draait, jouw playlists speelt. Althans daar lijkt het op, want jij zet de toon met verzoeknummertjes, en de DJ bouwt er een jouw avond rond. Blijkt dat net die DJ te zijn die wij jou aanbieden.

Licht & geluid 1

Licht & geluid

Veel moet dat niet zijn? Misschien niet, maar het moet wel kloppen, die klank en lichten. Je wilt geen huiskamer, geen kroeg, geen disco, wel een èchte fuif. 

Die vrienden moet je zelf uitnodigen.

Wij zorgen dat jij met je vrienden kan dansen.