Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeest Adobe Stock 36708347

Teambuilding of incentive, de jaarlijkse barbecue met de partners of jouw manier om de collega’s te bedanken, het personeelsfeest mag jou geen extra werk bezorgen, maar het moet jou wel extra gemotiveerde medewerkers opleveren

Daarom, het moet gezellig zijn, met goeie muziek.

Op de dansvloer of aan de buffettafel leer je elkaar echt wel anders kennen dan op de werkvloer of aan de vergadertafel. 

Na een geslaagd bedrijfsfeest neem je die leuke sfeer verder mee met de collega’s. Daarom, to do-lijstje: presentator, DJ, coverband, spotlights!

Presentator 

Door de week mag het personeel naar jou luisteren. Op het bedrijfsfeest horen ze graag een andere klok. Een professioneel presentator (gastheer of –vrouw) weerspiegelt de waarden en normen van het bedrijf, maar creëert de gezelligheid van gelijken onder mekaar. Want ook de baas moet luisteren.

Coverband

Helemaal alive & kicking, zoals jullie jaarcijfers, maakt een coverband het feest volledig àf. Beter en levendiger dan welk bedrijfsfeest ook waar je zelf ooit uitgenodigd bent. En bovendien houd je met een prima coverband de muziekkeuze in eigen hand.

DJ

Gestroomlijnd leidt een DJ jouw personeel van buffet naar dansvloer, van feest naar fuif. Rekening houdend met beroepen en groepen luisteren zijn plaatjes en jullie verzoekjes het feest op. Maar, natuurlijk, eerst nog zelf even die themasong van de avond kiezen!

Licht & geluid 1

Licht & geluid

Herinner je je dat bedrijfsfeest met die fluitende boxen en die stroompanne? Met jouw verantwoordelijkheidszin kan je je beter verzekeren van mooi licht en het beste geluid. Ook die keuze mag je vol vertrouwen aan ons laten.

De keuzes binnen jullie bedrijf kunnen wij niet maken.

Maar jullie bedrijfsfeest is onze core-business.