Back to the 90's
The 90S Adobe Stock 143277310

Alsof het gisteren was. Terwijl het begot al twee decennia geleden is: de jaren negentig! Tijd voor een feestje dus, een beest van een feest om jouw jeugd te herbeleven en er morgen weer tegen te kunnen.

Vroeger was het beter. Toch? Althans, dàt wil je op een trip back to the 90’s graag geloven. En daarom moet de teletijdsmachine echt goed werken en niet achteloos voorbijgaan aan artiesten, DJ’s en het hele gebeuren van klank en licht.

Artiesten 

Wat is er gekomen van X? Treedt Y nog op? En mag je dromen van Z op jouw Back to the 90’s? Dromen zijn bedrog, maar de jaren 90 zijn alive & kicking. Als je, zoals wij, de weg terug weet te vinden.

DJ

God is a DJ (van Faithless) is misschien wel dè 90’s hymne bij uitstek. In de jaren negentig braken ze immers door, de DJ’s, van pop over hiphop en house tot techno. En precies daarom is de keuze van een of meerdere DJ’s op jouw 90’s party van levensbelang. 

Licht & geluid 1

Licht & geluid

Herinner je je die klanken en kleuren uit de jaren ‘90? Vandaag heet dat vintage. En vertrouw ons dit met gerust hart toe: wij re-creëren het coolste nineties licht en geluid. 

Jouw jeugd kunnen wij niet terugbrengen.

Maar wij bedienen wel de knoppen van jouw feest terug in de tijd.