11-juli Viering
11 juli viering

Vlaanderen feest 2023

Het waren ambachtslui en boeren die in 1302 de Guldensporenslag uitvochten aan de Groeningekouter in Kortrijk. Vandaag genieten alle burgers op diezelfde 11de juli van een Vlaamse feestdag. En dat geeft alom aanleiding tot buurtfeesten, dorpsfeesten en gemeentefeesten. 

Gezelligheid troef! Boek nu jouw Vlaamse artiesten voor Vlaanderen Feest 2023.


Vlaanderen feest! Een zuinig zonnetje, friet met stoverij, een pintje en een feesttent. De familie-uitstap kan niet meer stuk. Maar een Vlaamse feestdag kan vanzelfsprekend niet uitgroeien tot een omvattend gemeenschapsfeest zonder de lievelingen van het Vlaamse lied, een correcte presentator of spotlights. Wij begeleiden jou als gemeentebestuur naar de perfecte Vlaamse feestdag met artiesten zoals "De Vlaamse Leeuw' Willy Sommers, Vlaamse schlagerkoningin Laura Lynn enz.

Presentator

De burgervader mag misschien in de loop van de dag wel even het woord willen doen. Maar een ware presentator van een 11 juli-viering is een gastheer of –vrouw voor een feestelijk evenement van jong en oud, links en rechts, rijk en arm. Zo’n presentator kies je niet licht.

Vlaamse artiesten

Hoe rijk is de Vlaamse muziek? Dat kan je ieder jaar weer vaststellen op 11 juli, op podia alom. Van kleinkunst tot schlager, van rock tot volkslied. Hoe komt jouw viering dan aan de gepaste Vlaamse zangers of Vlaamse zangeressen van de dag? Wij kiezen ze met zorg op maat van jullie Vlaamse gemeenschapsfeest.

Licht & geluid 1

Licht & geluid

Herinner je je dat evenement nog met die fluitende boxen en voortdurende stroompanne? Voor jullie 11 juli-viering wil jij licht en geluid, even betrouwbaar als ‘Scild ende Vriend’ voor een goede prijs bovendien. Ook die keuze mag je vol vertrouwen aan ons laten

Jullie keuze om De Vlaamse Leeuw te zingen, kunnen wij niet maken.

Maar jullie keuze voor een 11 juli-viering werken wij met vlag en wimpel af.