Begin 2023 ontstond het idee een nieuwe band op te richten om de veelzijdige muziek van de jaren '80 alle eer aan te doen en deze terug naar de Belgische en internationale podia te brengen. Vijf gelijkgestemde zielen - stuk voor stuk topmuzikanten - vonden elkaar en Top Guns zag het levenslicht.

Dat de 80's helemaal terug zijn, staat buiten kijf: cassettes, de mullet, Stranger Things, ... en als kers op de taart nu ook Top Guns! De ultieme 80's band die bestaat uit zanger en radiopresentator Sean Dhondt, drummer Anthony Van der Wee, gitarist John Miles Jr., bassist Victor Hidalgo en keyboardspeler Pedro Gordts.

Reis samen met deze rasentertainers terug in de tijd in en geniet van de muzikale pareltjes van o.a. Phil Collins, Journey, Simple Minds, Tina Turner, Lionel Richie, Toto, David Bowie en vele anderen. Laat je verleiden door de vetste gitaarriffs, oldschool synths, drumfills, iconische baslijnen, een topstem en brul vooral mee met deze pure 80's classics.

Formule Prijs
1 x 80 min. liveOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Top Guns boeken?