’t Schoon Vertier. Go wild!

Schoon Vertier. Dat is feest. Amusement. Enthousiasme. Pure emotie en een waterval aan muzikale en dansante passie. Het perfecte antidotum tegen de sleur van alledag. 

Schoon Vertier maakt 17 jaar gepassioneerd muziek en dans. Wat in 2005 startte als een cabaretfanfare is anno 2022 geëvolueerd tot een wervelende band met een duidelijke rock-‘n’-roll signatuur, aangevuurd door blazers, een stevige ritmesectie én een zangeres. Noem het gerust ’t Schoon Vertier 2.0.

Een nieuwe wind, een nieuwe look en nieuwe nummers. La fille d’O - Murielle Scherre - zorgde voor een dash of reddish charm (‘een kleur voor godinnen!’),Flat Earth Society-boss Peter Vermeersch voor het slotnummer, muzikaal in goede banen geleid door bandleader & componist Stoffel De Waele, in een regie van Schoon Vertier bezieler/choreograaf Lieselot De Sadeleer.

Schoon Vertier geeft een nieuwe invulling aan de traditionele majorette, haalt dans van het podium, gaat in interactie met de straat en makes girls go pop-up. 

Het 20 koppige Schoon Vertier knalt met drumsticks, snaren, koper, stem, benen, ze vliegen om je oren en je raakt er helemaal verloren.  Ze lanceren een scène waarin hun fijn geselecteerde danseressen op volle toeren doorheen de show het publiek aan de grond nagelen als een rots rondom, waarin geen enkel beeld aan u kan ontsnappen.Tussen beklijvend stof gepompt vanuit dit bonzend spektakel en aangevuurd door opzwepende tunes, tollen parels van artiesten. 

Een muzikale blend van de meest populaire genres van de voorbije eeuw.

Formule Prijs
60 min. - 't Schoon VertierOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

't Schoon Vertier boeken?