Geboren op 10 april 1973 in de Antwerpse gemeente Bonheiden, begon Sam Gooris op jonge leeftijd met muziek maken.

Op 16-jarige leeftijd wordt de piepjonge Sam Gooris Belgisch kampioen soundmixen met een glansrijke imitatie van Shakin’ Stevens. Hoewel hij niet won, betekende dit optreden wel het begin van zijn muzikale carrière.. Onder de vleugels van producer Jack Rivers raakt de muziekcarrière van Sam in een stroomversnelling. Nummers als 'Gloria', 'Marijke', 'Laat Het Gras Maar Groeien', 'Basket Sloefkes' zijn stuk voor stuk top 10-hits. 

In 1990 bracht Sam Gooris zijn eerste single uit, getiteld "Marijke". Dit nummer werd een grote hit in Vlaanderen en betekende de doorbraak van Sam Gooris als artiest. Sindsdien heeft hij talloze hits uitgebracht, waaronder "Laat het gras maar groeien", "Basketsloefkes" en "Kom mijn liefste meisje". Zijn aanstekelijke muziek en onmiskenbare stijl hebben hem tot een van de meest iconische artiesten van België gemaakt.

In 2002 krijgt zijn populariteit nogmaals een stevige boost dankzij ‘De Pfaffs’ als echtgenoot van Kelly Pfaff. Sam groeit uit tot een fenomeen in Vlaanderen waarbij hij, met zijn strakke dansmoves, de podia onveilig maakt. 

Naast zijn muziek heeft Sam Gooris ook een succesvolle televisiecarrière. Zo was hij te zien in het populaire VTM-programma "Tien om te Zien", waar hij regelmatig optrad en het publiek vermaakte. Ook was hij te zien in "Sterren op de Dansvloer", waar hij deelnam als kandidaat. In 2021 en 2023 komt Sam Gooris samen met zijn gezin op VTM in de succesvolle reality reeks 'Expeditie Gooris'.

Formule Prijs
1 x 30 min. live-on-tape€ 1.995,-
1 x 30 min. live-on-tape (vanaf 23u30)€ 2.495,-
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Sam Gooris boeken?