Regi zetten zijn eerste stappen in de muziek onder het Dance Opera en Illusion Label. 18 jaar jong en klaar om de wereld te veroveren. Al snel rook hij succes met "La Vache" dat een grote hit werd in Frankrijk. Milk Inc was de volgende stap en een trapje omhoog. Met deze dance-formatie verkocht Regi reeds 21 keer het Sportpaleis uit. 

Daarnaast werkte Regi aan verschillende projecten met diverse artiesten en producers. Al snel richte hij zijn eigen label op; Sookie (neverending beats). Naast dj, producer en Milk Inc houdt Regi van een stevige remix. Zo maakte hij remixes voor Duran Duran, 2 Unlimited, Boney M,… en mixt hij ook heel wat compilatie-albums zoals Trance N Dance en International Tuning Sounds.

Je hoort het wel, Regi is een bezig bij. Zijn mix van trance, vocals, house, groove, 2Step en R&B maakt dat hij beschikt over een unieke stijl. Geniet van een onvergetelijk feestje met de meest succesvolle dance-producer/DJ uit België.

Formule Prijs
1 x 60 min. dj-set (tot 2500 pers.)€ 8.000,-
1 x 60 min. dj-set (vanaf 2500 pers.)Op aanvraag
1 x 80 min. liveOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Regi boeken?