Peter Koelewijn werd geboren in Eindhoven, in een familie van visverkopers. Na de middelbare school ging Koelewijn aanvankelijk werken als journalist bij de lokale krant, maar in de tussentijd begon hij zich al toe te leggen op de muziek. 

Koelewijn introduceerde, samen met zijn groep, Peter en zijn Rockets de Nederlandstalige rock-'n-roll met "Kom van dat dak af", die uitkwam in 1960 en een enorm succes werd in België en Nederland. Naast zanger werkte Koelewijn ook als producent en diskjockey. Zo hielp hij vele op weg naar het sterrendom waaronder Babe, Louis Neefs, Left Side, Rob De Nijs en Helmut Lotti.

Na vele jaren als producer en verschillende hits als "Angeline", "Je wordt ouder papa" en "Alice, who the fuck is Alice?" blijft Peter Koelewijn optreden als soloartiest en is nog steeds te bewonderen in België en Nederland.

Formule Prijs
1 x 30 min. live-on-tape€ 3.500,-
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Peter Koelewijn boeken?