Al van kleins af aan is Lotte De Clerck niet weg te slaan van het podium: meer dan 10 jaar geleden zette ze haar eerste stappen in de muzikale wereld als Annie in Annie de Musical. Daarna werd ze finaliste in 'Wie wordt junior 2013?' met haar eigen song 'Zie ik je staan'. En nu staat ze er met haar allereerste solo-single "Brandgevaar", en is ze klaar voor de zomer. 

Behalve als zangeres, is Lotte ook als actrice op het scherm terug te vinden. Als stemactrice kan je haar horen in talloze films en series zoals Disney's Turning Red, Sing 2, Paddington, Interstellar Ella, Disney's Raya en de Laatste Draak, Disney's Frozen en zo veel meer. We kennen Lotte natuurlijk ook als de rebelse Emma Wolfs uit de muzikale Ketnet-reeks #LikeMe, waarin ze sinds seizoen 3 een gevestigde waarde is. Met #LikeMe heeft ze intussen al op de grootste podia van Vlaanderen gestaan, met als hoogtepunten meerdere uitverkochte Sportpaleizen en een zomertour langs de bekendste festivals. Ze bracht met Franscisco Schuster het themalied van de STIP IT actie 2023, "Dromen" uit.

Lotte heeft de smaak meer dan te pakken gekregen en staat dan ook te popelen om aan haar eigen solo-avontuur te beginnen. 

Formule Prijs
1 x 40 min. live-on-tapeOp aanvraag
1 x 75 min. liveOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Lotte De Clerck boeken?