Met haar nummer 'Je hebt me duizendmaal belogen' werd Laura Lynn gekroond tot de Schlagerkoningin van Vlaanderen. Dit markeerde het begin van een indrukwekkende reeks feel-good meezingers, waaronder hits als 'Arrivederci Hans', 'Jij doet de wolken verdwijnen' en 'Hup Faldera'. Het eerste decennium van haar carrière werd afgesloten met het met goud bekroonde album "Jij en ik", waarna Laura Lynn een nieuw muzikaal hoofdstuk begon met haar recentste album, 'Een nieuwe dag'. Dit album, een perfecte mix van schlager en pop, heeft het vermogen om een breed publiek te bekoren.

Als Schlagerkoningin weet Laura Lynn als geen ander hoe ze de handen in de lucht kan krijgen en elk feestje in vuur en vlam kan zetten. Haar aanstekelijke energie en charisma maken haar een geliefde artiest op elk podium.

In haar theatertournee voor het seizoen 2023-2024 grijpt Laura Lynn terug naar de oorsprong van populaire muziek op televisie met een eerbetoon aan het iconische 'Tienerklanken' uit de jaren '60 en '70. Dit programma ontving destijds legendarische artiesten als The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Cliff Richard en Pink Floyd. Laura Lynn geeft echter een koninklijke draai aan haar CC-tour en brengt hulde aan de vrouwelijke nachtegalen uit de hoogtijdagen van 'Tienerklanken', zoals Marva, Jo Leemans, La Esterella, Anneke Grönloh, Willeke Alberti, Conny Vandenbosch en Tante Leen.

Of het nu gaat om historische deuntjes of hedendaagse schlagermeezingers, Laura Lynn beheerst het allemaal en zorgt ervoor dat elk concert de moeite waard is. Haar veelzijdigheid en repertoire maken haar optredens aantrekkelijk voor een breed publiek, jong en oud.

Als je geïnteresseerd bent in het boeken van Laura Lynn voor jouw volgende evenement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om alle details te bespreken en ervoor te zorgen dat jouw evenement een onvergetelijk spektakel wordt.

Voor informatie over de kosten van een optreden van Laura Lynn kun je ook bij ons terecht. We bieden graag een offerte op maat aan, zodat je volledig op de hoogte bent van wat je kunt verwachten en hoe je de koningin van het Vlaamse lied op jouw podium kunt laten schitteren.

Formule Prijs
1 x 40 min. live-on-tape€ 2.300,-
1 x 40 min. live-on-tape (ma-do)€ 1.850,-
GastoptredenOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Laura Lynn boeken?