K3 hoeft wereldwijd geen introductie meer.  Met K3 weet je gewoon dat de tent binnen de kortste keren op zijn kop staat. K3, dat is feel good, vriendschap, prachtige regenbogen en nog zo veel meer!

K3 is al jarenlang een begrip in de wereld van de kindermuziek. Het Belgische trio, bestaande uit Hanne, Marthe en Klaasje, heeft al vele hits op hun naam staan en is geliefd bij jong en oud. Hun vrolijke nummers en aanstekelijke dansjes maken van elk optreden een feestje.

Bent u op zoek naar een bijzondere act voor je volgende evenement? Boek dan K3! Met hun kleurrijke outfits en enthousiaste optredens weten ze jong en oud te vermaken. Of het nu gaat om een festival, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of festival, K3 is de perfecte keuze.

Maar K3 is meer dan alleen muziek. Naast hun vele hits hebben ze ook diverse televisieprogramma's en films op hun naam staan. Zo zijn ze bijvoorbeeld te zien als jurylid in de talentenshow "The Voice Kids" en hebben ze hun eigen animatieserie "K3 Dansstudio". Hiermee hebben ze een enorme fanbase opgebouwd die niet alleen van hun muziek houdt, maar ook van hun persoonlijkheden en stijl.

Kortom, K3 is de perfecte keuze voor elk evenement. Boek ze nu en maak van jouw evenement een onvergetelijk feestje voor jong en oud!

Formule Prijs
1 x 30 min. live-on-tape Op aanvraag
1 x 90 min. meet & greetOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

© & ® Studio 100

K3 boeken?