Als Vlaamse charmezanger heeft John Terra verscheidene hits op zijn naam staan, ‘Iemand heeft je pijn gedaan’, ‘Is er een ander’ en ‘De dag dat het zonlicht niet meer scheen’ zijn maar een paar van de componist en ontdekker van de grote. In 1996 beslist John voorlopig een punt achter zijn carrière als zanger te plaatsen en zich volledig als producer te profileren. Vele heeft hij naar de top geholpen, Helmut Lotti, Christoff, Yasmine, Dana Winner,…

In de loop van  2013 brengt John na een afwezigheid van achttien jaar nog eens een Nederlandstalige soloplaat op de markt. Anno 2015 staat hij nog eens op de planken en al snel verschijnt de nieuwste single van John Terra 'Neem me mee', een voorbode  van een conceptalbum rond liedjes van Neil Diamond. Dan gaat in 2016 eindelijk een jongensdroom in vervulling en brengt Terra "John Terra zingt Neil Diamond" uit, met covers van Neil Diamond, een van zijn grootste idolen!

Formule Prijs
1 x 40 min. live-on-tape€ 1.650,-
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

John Terra boeken?