Jelle Cleymans is reeds 10 jaar actief als zanger, acteur, presentator en liedjesschrijver. Hij nam zijn eerste stapjes in de showbusiness op amper 11-jarige leeftijd als "Pieter" in De Kotmadam. Maar het was “Spring” in 2002 dat echt het begin betekende van Cleymans’ carrière. 

Vanaf 2006 begon Jelle ook op ander gebied zijn horizonten te verruimen. Na een samenwerking van meer dan 6 jaar, scheidden uiteindelijk de wegen tussen Jelle en Studio100. Na een fantastische, maar ook heftige Spring en Ketnet periode was het tijd voor iets anders. 

Jelle blijft actief in tv, film en theater, maar toch wil Cleymans vooral muzikaal een andere weg inslaan. In 2011 beslist hij tussen pot en pint samen met bloedbroeder Jonas Van Geel om hun toen reeds 7 jaar bestaande Nederlandstalige covergroep “Mannen op de baan” om te dopen tot “Cleymans & Van Geel”. Een gigantisch succes! In 2018 richten beide zich weer meer op theater en tv.

Formule Prijs
1 x 75/90 min. live€ 3.900,-
Gastoptreden€ 2.150,-
PresentatieOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Jelle Cleymans boeken?