In 1990 zet Gene Thomas z’n eerste stappen in de showbizz: hij is 18 wanneer hij zich inschrijft voor de VTM Soundmixshow. Vijf jaar later richt hij de pop-dance formatie X-Session op, met een grote doorbraak in 1996. ‘On and on’, hun grootste hit, komt uit in 1999. In 2004 brengt Gene zijn solohit ‘Voor haar’ uit en later dat jaar volgt zijn eerste soloalbum ‘Dichterbij’. In de jaren nadien volgen verschillende albums – met een dertigtal Ultratop hits als gevolg. Na een carrière van zo’n 25 jaar in zowel de Belgische (als de Franse) muziekscène (Gene Thomas groeide op in Brussel en is perfect tweetalig), staat in 2020 de muziek van Gene centraal in het populaire televisieprogramma ‘Liefde voor muziek’. Producer en hitwonder Regi covert in dat programma Gene Thomas’ zelfgeschreven nummer ‘Kom Wat Dichterbij’ – instant goed voor dé grootste Nederlandstalige hit ooit. Later dat jaar lanceert Gene zijn album "omSINGELd": goed voor drie cd’s met daarop 47 songs. In 2021 volgt een grote theatertour doorheen Vlaanderen onder diezelfde naam en als kers op de taart lanceert de singer-songwriter een eigen premium Belgische gin-likeur: 'Génial by Gene Thomas’.

Gene Thomas is een goed antwoord op de vraag: ‘Noem één van de meest veelzijdige artiesten in Vlaanderen?’. Of het nu gaat om een akoestisch optreden, een bedrijfspresentatie, een publiek optreden met zijn live band of in een intieme theaterzaal, deze duizendpoot kan alles. Wie weet kleurt de multi-inzetbare zanger/entertainer binnenkort wel jouw podium met een optreden of presentatiewerk?

Formule Prijs
1 x 40 min. live-on-tape€ 3.500,-
1 x 40 min. live-on-tape (na 23u00)€ 4.000,-
1 x 60 min. live solo € 5.500,-
1 x 75 min. live€ 6.995,-
1 x 75 min. live (na 23u00)€ 7.495,-
Gastoptreden (incl. 1 rep.)€ 3.775,-
PresentatieOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Gene Thomas boeken?