Kenners noemen de stem van Günther Neefs doorleefd. Zij hebben gelijk, want van kindsbeen af is hij begeesterd door temperamentvolle ritmes en muziekstijlen. Günther begint zijn carrière in 1985 als percussionist bij een bigband. Omringd door blazers en ritmesecties voelt hij zich als een vis in het water en het duurt niet lang voor zijn kenmerkende stem hem achter de microfoon doet belanden.

Ondertussen staan er al 15 full cd’s op zijn palmares, waarvan een aantal met goud en platina werden onderscheiden. Zowel in het Nederlands als in het Engels laat Günther van zich spreken. Hij kiest steevast voor songs met een ziel, die schreeuwen om een staaltje van zijn sterke live-reputatie.

Als veelzijdig entertainer staat Günther Neefs garant voor een succesvol optreden, waarbij de warmste stem van Vlaanderen steeds weer het publiek inpakt met zijn stijlvolle persoonlijkheid.

Reizend van dorpen naar steden, naar concert- en feestzalen, op bedrijfsfeesten en festivals, begeleid door zijn live band of omringd door een podium vol muzikanten, heeft hij zich de laatste 30 jaar telkens weer bewezen als een uniek entertainer.

Formule Prijs
1 x 40 min. live-on-tape (senioren ma-do/max 350pers.)€ 2.325,-
1 x 40 min. live-on-tape (openbaar)€ 2.900,-
Gastoptreden ( 8 songs incl. 1 repetitie)€ 3.275,-
Gastoptreden Route 66 - met projectie (incl. 1 repetitie)€ 3.600,-
1 x 70 min. live (met 3-band)€ 4.375,-
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Günther Neefs boeken?