Dorpsfeest
Dorpsfeesten Adobe Stock 87459666

Liever een goede buur dan een verre vriend. Daarom brengt een dorpsfeest de hele buurt samen. Bij een midzomernacht of een winterwende, bij het vallen of knoppen van het blad kunnen de dorpsgenoten nog eens samen komen om te knallen. 

Een dorpsfeest mag geen gat slaan in de gemeentekas. En op het dorpsplein of in de feestzaal, in de tent of het park, het feestcomité komt àltijd handen te kort. Wie denkt aan animatie, artiesten, een DJ, klank en licht?

Animatie 

Je kan al zot veel vertier verzorgen voor de jongsten met een goochelaar, een clown, een ballonplooier, of een tafelgoochelaar, een valse kelner, een stel steltenlopers voor de iets oudere feestneuzen.

Artiesten

En vandaag wurmt ook jullie dorpsfeest zich met plezier vanonder de kerktoren vandaan. Maar wie van de bekende Vlaamse artiesten is beschikbaar, en wie betaalbaar? Dat is geen sinecure binnen het budget van jullie dorpsfeest. 

DJ 

Gegarandeerd leidt een DJ jouw dorpelingen van dors- naar dansvloer. Een leuke achtergrond tijdens de festiviteiten of resoluut feestmuziek, het kan allemaal. De zoektocht naar die all-rounder achter de draaitafel, is onze job.

Licht & geluid 1

Licht & geluid

Herinner je je dat dorpsfeest met die fluitende boxen en die stroompanne? Met jullie comité kan je je beter verzekeren van mooi licht en het beste geluid. Die keuze mag je vol vertrouwen aan ons laten.

Voor dorpspolitiek moet je niet bij ons zijn.

Maar jullie dorpsfeest is voor ons van wereldbelang.