Ben je op zoek naar de perfecte manier om je feest tot leven te brengen? Zoek niet verder! Maak kennis met Truephonic, de compacte partyband bestaande uit een first class DJ en twee multi-getalenteerde topvocalisten. 

Door de officiële instrumentals van alleen maar uiterst dansbare wereldhits naadloos te mixen tot een eclectische non-stop party set, zorgen het enthousiasme en de aanstekelijke dansmoves van DJ Crazy Sir G., gecombineerd met het opzwependeshowmanschap en de doorleefde live-vocals van Cocojr. en Sandrine voor entertainment van de bovenste plank. Samen creëren ze een unieke synergie die je feest gegarandeerd naar ongekende hoogtes tilt.

Compact, budgetvriendelijk en technisch eenvoudig

Truephonic biedt een betaalbare oplossing zonder in te leveren op kwaliteit. Met onze compacte setup en eenvoudige technische vereisten maken we het plannen van je evenement een heel stuk makkelijker.

Formule Prijs
1 x 75 min. dj-set€ 4.850,-
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Truephonic boeken?