Tomi werd geboren in een muzikale en artistieke familie en begon op 7-jarige leeftijd te zingen in zijn lokale kerk onder leiding van zijn moeder. Tomi was slecht 12 jaar toen hij zijn eerste gospel album opnam. Dat Tomi op jonge leeftijd al internationaal optrad had hij te danken aan zijn verhuis naar India, waar hij vele kansen kreeg om zijn talenten te tonen. Na terugkomst in Europa nam Tomi deel aan “Talent der Lage Landen” en werd tweede. Eind 2017 verwierf hij meer bekendheid door zijn deelname aan “The Voice van Vlaanderen”, waar hij als finalist van de live shows doorstootte in team Natalia.

Tomi’s repertoire gaat van Soul, Pop, RnB tot Gospel en dit met muzikale invloeden van Stevie Wonder, Whitney Houston, Etta James, Lionel Richie en Aretha Franklin. Tomi weet met zijn stem en performance ieder publiek te betoveren. 

Formule Prijs
1 x 30 min. live-on-tapeOp aanvraag
1 x 60 min. akoestischOp aanvraag
1 x 75 min. liveOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Tomi boeken?