"Hit me baby, one more time!" We kennen ze allemaal, de quotes uit de meest iconische songs van de jaren '90. Want dat muziekdecennium is misschien wel het meest gevarieerde qua genres (pop, rock, house, R&B,...) dat we ervaren hebben. Het was de meest coole, sexy en foute periode die ongetwijfeld de meeste 'guilty pleasures' heeft voortgebracht. 

TB90! Een groep met een unieke samenstelling... Twee female lead vocals Robine Martin en Enicé Mokamba (backing vocal bij oa. Sylver, Tourist, Laura Tesoro en Slongs.) Eén male lead vocal Illias Addi, een singer songwriter, die het in The Voice van Vlaanderen wist te schoppen tot de halve finale in het team van Tourist.

De andere TB90 leden gooien al hun talenten in deze showcase. Fatty K is hier actief als beatboxer en vocalist. Hij werd meermaals Belgisch Kampioen Beatbox. Ook Christian Celini is lid van de bende en is hier vooral actief als MC, Hypeman en Comedian maar ook als Vocalist. Gascar is de bezieler van dit project en zorgt als dj voor de muziek tijdens deze act. Daarnaast zal je hem ook af en toe spotten als vocalist op het podium. 

Boek deze sensationele 90's experience en laat je inner 90's kid helemaal los gaan op The Backstreet Boys en The Spice Girls!

Formule Prijs
1 x 75/90 min. live-on-tapeOp aanvraag
1 x 75/90 min. liveOp aanvraag
Extra DJ-setOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

TB90 boeken?