Radio Botanique is niet zomaar een discobaar. Geboren in Mechelen en sinds 2014 actief als dj-collectief, maken ze ontelbare evenementen onveilig. Van festivals en bedrijfsfeesten tot fuiven en burgemeesterbals, ze waren de afgelopen jaren overal in Vlaanderen te vinden. Enkele hoogtepunten: Kneistival aan zee, Maanrock Mechelen, de opening van de Special Olympics in het stadion van KV Mechelen, de Weerdse Bierfeesten, Theater aan Twater in Boom, Herentals Feest, de 30+ party in Aarschot, Adriaen Brouwer Bierfeesten in Oudenaarde, en nog veel meer.

 

Stel je een mix voor van rock- (en vaak ook roll-) klassiekers, 80's kitsch-hits, de nieuwste boenkers en deuntjes waarop je moeder nog heeft gedanst. Dansjes, jingles, nutteloze accessoires, kledingwissels en slechte bindteksten: ze hebben het allemaal. Als bonus zijn er danseressen waar Claude François jaloers op zou zijn. Gratis fitness voor het oog! 

 

Kortom een bruistablet van DJ-act om duimen en vingers bij af te likken, live gemixt en flirtend met het publiek. Of de perfecte kaas voor op je pizza, de stoofvleessaus voor bij je frieten, de witte kraag op een versgetapte pint. Enfin, zotter moet het niet worden... Maar telkens inspelend op het publiek dat op dàt moment voor hun neus staat. Heerlijk toch.

Formule Prijs
1 x 90/180 min. dj-setOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Radio Botanique boeken?