Pigbag was de naam van de discobar waarmee Pascal Braeckman (Tomtesterom, Wauters vs. Waes, Reizen Waes, Twee Tinten Grijs, …) in de jaren ’80 het land doorreisde. Een discobar die Pascal nu nieuw leven inblaast, maar dan live! Hiervoor roept hij de hulp in van goede vrienden Jan Van Eyken (De Kreuners, Twee Tinten Grijs) en Axl Peleman (zanger, bassist). Een vrouw mocht echter niet ontbreken. Pascals oog viel op duizendpoot Eline De Munck, een klok van een stem, waarmee hij in het verleden reeds fijn samenwerkte. Howie Dunham aka Buzz achter de draaitafel en MC Six (Rock Werchter, Pukkelpop, …) gaan de uitdaging aan om de live-band in de juiste richting te dirigeren. 

Pigbag Army staat voor een negentig minuten durende  rollercoaster doorheen de muziek van de jaren ’90, van De La Soul tot The Red Hot Chili Peppers. Van Britney Spears tot Beastie Boys. 

Formule Prijs
1 x 75 min. live€ 6.950,-
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Pigbag Army boeken?