Met zijn bomvolle agenda in 2022 bewijst Michael Schack dat zijn unieke DJDrummer-concept de ideale afwisseling is tussen live band shows en DJ-sets. Michael is ook de artiest die in het jongste seizoen van De Mol Uma leerde drummen en zelf tijdens de liveTV uitzending van de finale ook een bomvol Paleis 12 deed ontploffen.

Je kent hem als drummer van onder andere Milk Inc., Netsky en nu ook Regi Live, maar zijn populariteit groeit sinds enkele jaren vooral dankzij zijn unieke live DJDrummer shows.In zijn ‘DJDrummer-set’ speelt Michael eigen mashups en crazy remixes die hij volledig live én rechtopstaand vanop zijn eigen elektronische V-drums setup afvuurt. Doordat Michael zijn sets steeds up-to-date houdt, is geen enkele show dezelfde. 

Madness!J e mag je dus verwachten aan een unieke, spectaculaire, 100% live én interactieve DJDrummer-set vanBelgië’s meest bekende, sympathieke solo muzikanten én drumwizard-en-DJ-in-één!

Formule Prijs
1 x 60 min. dj-set€ 1.900,-
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Michael Schack boeken?