Laura Tesoro werd bekend door haar rol in Familie. Maar de jonge Tesoro kwam voor het eerst in beeld in 2008 en was sindsdien te zien in kleine televisie- en filmrolletjes. Na de runner-up positie te behalen in The Voice van Vlaanderen werd ze in 2016 geselecteerd om ons Belgenlandje te representeren in het Eurovisiesongfestival met "What's The Pressure". Daar behaalde ze een mooie 10e plaats!

Het Eurovisiesongfestival bracht het beste in Laura naar boven. Met nummers als "Higher" en "Beast" is ze niet meer weg te slaan uit de hitparades. Maar daar blijft het ook niet bij. Steeds opzoek naar een nieuwe invalshoek, de volgende hit en een goede party wordt Laura Tesoro op handen gedragen door haar publiek. 

Met haar funky dansmoves en catchy popsongs weet Tesoro hoe ze haar publiek moet bespelen en zorgt ze voor een onvergetelijke avond!

Formule Prijs
1 x 75/90 min. liveOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Laura Tesoro boeken?