Jacques Vermeire is één van de meest iconische en geliefde artiesten in Vlaanderen. Met zijn humoristische optredens en legendarische typetjes heeft hij al jarenlang een trouwe fanbase opgebouwd. Als u op zoek bent naar entertainment van topkwaliteit, dan is het boeken van Jacques Vermeire als artiest absoluut een aanrader. Daarbij komt nog dat hij ook bekendheid verwierf met zijn rol in de populaire Vlaamse tv-serie "FC De Kampioenen".

Jacques Vermeire is een allround entertainer die garant staat voor een geweldige avond vol humor en amusement. Met zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander hoe hij het publiek moet bespelen en vermaken. Zijn typetjes, zoals Fonske Verzele en Dimitri De Tremmerie, zijn inmiddels legendarisch geworden en hebben hem talloze prijzen opgeleverd. Maar ook zijn rol als DDT in "FC De Kampioenen" is bij het grote publiek nog steeds erg populair.

In deze populaire tv-serie speelt Jacques Vermeire de rol van DDT, de sluwe en manipulatieve uitbater van een garage. Zijn streken en plannen om de voetbalploeg FC De Kampioenen te dwarsbomen, zorgen voor hilarische situaties en veel kijkplezier. Dankzij deze rol heeft Jacques Vermeire nog meer populariteit en erkenning gekregen.

Maar ook buiten zijn optredens om is Jacques Vermeire een graag geziene gast. Zo heeft hij onlangs zijn eigen reality soap gekregen, "De Vermeires". In deze VTM-reality serie krijgen we een uniek kijkje in het leven van Jacques Vermeire en zijn dochter Julie Vermeire, haar vriend Laurins en zoon Maxime Vermeire.

Het boeken van Jacques Vermeire als artiest is dan ook een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een avond vol humor en entertainment. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een jubileum of een verjaardagsfeest, Jacques Vermeire weet altijd de juiste snaar te raken. Zijn iconische typetjes en zijn rol in "FC De Kampioenen" zullen zeker voor herkenning en vreugde zorgen bij het publiek.

Kortom, als u wilt genieten van een geweldige avond vol humor en amusement, boek dan Jacques Vermeire als artiest en geniet van zijn legendarische typetjes en zijn rol in "FC De Kampioenen". Met zijn uitgebreide ervaring als allround entertainer en zijn bekendheid van tv, is Jacques Vermeire een topartiest die elke gelegenheid tot een succes zal maken. Aarzel niet langer en boek nu deze Vlaamse legende!

Formule Prijs
Acte-de-présènceOp aanvraag
PresentatieOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Jacques Vermeire boeken?