FRANKLIN. viert de memorabele Queen of Soul.

Toen Aretha Franklin haar laatste adem uitblies op 16 augustus 2018, besefte Emilie Leysen dat ze allerminst zin had om afscheid te nemen van Aretha's muziek. Al van kindsbeen af is ze in de ban van de grote gospel- en soulvrouw, die met haar expressieve stem, haar onstopbare energie en een ongelooflijke muzikale virtuositeit als geen ander de soul belichaamde.

Een concert van FRANKLIN. is een waar feest, een vreugdevolle viering ter ere van de Queen of Soul. Knallers als ‘Think’, ‘Chain of Fools’, ‘Natural Woman’, 'Say a Little Prayer', 'Never loved a Man' maar evengoed meer verborgen parels en werk van Aretha zelf krijgen een beurt. De uitkomst is een show vol gospel, blues en soul die uw hart doet trillen en uw benen doet jeuken. Maar, vergis u niet, FRANKLIN. is geen alledaagse coverband. De persoonlijke arrangementen, uitgekiende meerstemmigheid en eigen interpretaties van de afwisselende frontvrouwen maken van dit gebeuren een unieke belevenis.

Openhartig, vurig en groovy as heaven staat FRANKLIN. gretig klaar om Aretha's ongebreidelde magie naar uw theater of festival door te sluizen! 

Formule Prijs
1 x 90 min. liveOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Franklin - Ode to Aretha boeken?