Def Dames Dope is nu te boeken via Globe Entertainment!

MORE DEF, MORE DAMES, MORE DOPE!

Def Dames Dope staat klaar voor een opwindende comeback, en je kunt er zeker van zijn dat het een knaller wordt! De zussen Larissa en Axana Ceulemans, de visionairs achter deze succesvolle danceformatie uit de jaren 90, bundelen opnieuw hun krachten. Ze hebben hun legendarische hits, zoals 'OK ALL RIGHT', 'AIN'T NOTHING TO IT', 'HAVIN' A GOOD TIME', en 'DON'T BE SILLY', in een fris jasje gestoken.

Maar dat is niet alles, deze creatieve podiumkunstenaars hebben zich ook gewaagd aan gloednieuw materiaal, en de respons is nu al overweldigend. Als primeur hebben ze hun nieuwe single 'WIND YOUR BODY' onthuld in een overvolle Bonaparte in Antwerpen. Dit nummer draagt alle kenmerken van een klassieke DDD®-song, boordevol feestelijke vibes en eigenhandig geproduceerde beats.

Tot voor kort was het een goed bewaard geheim wie deel zou uitmaken van deze populaire jaren 90-formatie. De showcase trok dan ook meteen de aandacht van nieuwsgierige journalisten en persvertegenwoordigers, met de likes van VTM nieuws, HLN, Dag Allemaal, Story, Het Nieuwsblad, Gazet Van Antwerpen, Showbizzsite, Radio 2, en vele anderen die verslag deden. Daarnaast is DEF DAMES DOPE® nu een sensatie op sociale media, met een groeiende fanbase op Facebook en Twitter.

Na een afwezigheid van twee decennia is het verlangen om opnieuw podia en festivals te veroveren groter dan ooit, en de organisatoren zullen er zeker van zijn dat ze het geweten hebben. Niets wordt aan het toeval overgelaten; DEF DAMES DOPE wordt weer DEF DAMES DOPE®, en het handelsmerk ® staat daar als een leuke knipoog naar. Live op het podium staan deze twee dynamische dames hun mannetje, en feestvreugde is nooit ver weg! Het delen van het podium met een groep sexy, stoere dansers kan alleen maar leiden tot een spetterend feest!

Formule Prijs
1 x 35 min. live-on-tapePrijs op aanvraag.
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Def Dames Dope boeken?