De Jartellen doen niet mee aan backing tracks en toegevoegde sound effecten. What you see, is what you get. Met een bezetting van 6 verschillende blazers, 2 percussionisten en 1 straffe zangeres, kunnen ze vrijwel elke hit van vroeger en nu de baas. Pompende instrumentale dansnummers worden afgewisseld met de nodige 'meejoel' momenten voor jong en oud.

Tijdens deze 75 minuten durende live experience wordt u meegesleurd in een muzikaal botsauto-ritje: van Tina Turner's swingende 'Proud Mary' naar een mashup van het franse dj-duo Daft Punk. Een mini 'throwback' tussenstop bij onze kinderjaren met Studio100 en een duik in het hardrock repertoire met AC/DC, Bon Jovi en Muse. Even een traantje wegpinken bij een prachtige instrumentale cover van Ed Sheeran's 'Perfect' en volledig losgaan op onze eigen ode aan de geweldige Belpopsongs 'Vive la Belgique'. Of wat dacht u van een echte retro Techno-medley?

Formule Prijs
1 x 75 min. liveOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

De Jartellen boeken?