CAMILLE is nog maar 21, maar scoorde al de ene hit na de andere. Eerst nog samen met REGI (‘Vechter’ en ‘Vergeet De Tijd’), maar daarna bestendigde ze dit succes met haar solosingles ‘Vuurwerk’, ‘Diamant’, ‘Geen Tranen Meer Over’ en ‘In De Regen’. Zowel haar debuutalbum ‘Vuurwerk’ als haar tweede album ‘SOS’ stonden al na één week meteen op nummer 1 in de Ultratop Album Charts.

Op de MIA’s mocht CAMILLE dit jaar twee awards mee naar huis nemen in de categorieën ‘Nederlandstalig’ en ‘Pop’. Op Het Gala van de Gouden K’s viel ze in de prijzen in de categorie ‘Artiest’.

Ook op het televisiescherm was CAMILLE niet weg te slaan. In 2022 won ze het immens populaire The Masked Singer als Miss Poes en nam ze deel aan Liefde Voor Muziek, waarin ze Vlaanderen inpakte met onder andere ‘Lift U Up / Hou Vol’ en ‘Beter Zo’. Afgelopen jaar werd er ook een tweedelige biopic getoond op televisie over het succesjaar van de 21-jarige popster. Momenteel is CAMILLE dagelijks op televisie te horen, want haar single ‘Kleur’ luidt elke Familie-aflevering in.

In november 2022 stond CAMILLE maar liefst vijf keer in een volledig uitverkochte Lotto Arena met een wervelende show. Iets unieks, want ze is de jongste soloartieste ooit die haar eerste concert gaf in de Lotto Arena. Dit jaar trekt ze doorheen Vlaanderen met haar SOS Tour.

Glitter en glamour in Vlaanderen lijkt heruitgevonden door CAMILLE. Ze is mee met haar tijd en niet bang om te verrassen met opvallende looks en dito songs. Deze ingrediënten zullen ook niet ontbreken tijdens haar optredens.

Formule Prijs
1 x 60 min. live-on-tapeOp aanvraag
Camille is niet te boeken voor:Privé optredens/meet & greets
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Camille boeken?