n 2002 won Anneke van Hooff de zangwedstrijd van TMF en Radio Donna. Dat resulteerde direct in een platencontract bij Warner Music onder de naam TLD. Wat volgde waren grote hits in België en Spanje. Met ‘COMO TE QUIERO’, geschreven door Ariane Janssoone en geproduced door Regi Penxten, stond ze wekenlang in de hitlijsten en was ze in de zomermaanden één van de toppers bij Donna's zomertoer. Ook ‘Tien om te Zien - TOTZ’ pikte haar al snel op en vele optredens volgden. Met ‘NOT ALONE’ en ‘TORN APART’ scoorde ze ook nog zeer goed in de Belgische top 50.
 
In 2004 kwam haar single ‘LIE TO ME’ uit bij dance platenfirma N.E.W.S. Deze keer onder haar eigen naam: ANNEKE VAN HOOFF. Ook deze song werd een groot succes en stond zelfs op nr 1 in de Spaanse charts! Waardoor Anneke nu nog ieder jaar op en neer naar Spanje vliegt om daar in de bekendste clubs en op de grootste podia te gaan optreden.
 
Anneke kon je naast haar dance projecten ook al bezig zien bij ‘Steracteur Starartiest’ en als actrice in o.a. (Aspe, Louislouise, Familie, Wittekerke, Spoed, Spring, F.C. DE Kampioenen, Droge Voeding, Kassa 4, …), of als zangeres bij coverbands (De Grietjes, De Choco Gang, TV-Band, Soapband, Familieband, …). Haar leuke stem kan je dan weer herkennen als voice-over van tekenfilms (Klungelsmurf, Lego Friends, Tip de muis, Doc MC Stuffin’s, Casper griezelschool, De Frutsels, …), uit tal van reclamspots of als VJ bij de een voormalige Vlaamse muziek- en jongerenzender JIMtv. Ook voor presentatieopdrachten en modellenwerk kan je haar boeken. Anneke is dus nog steeds een graag geziene bezige bij in de Entertainment wereld.

Formule Prijs
1 x 30/40 min. live-on-tapeOp aanvraag
Presentatie Op aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Anneke van Hooff boeken?