Aalstenaar Andy Peelman begon zijn carrière als politie-inspecteur, een job die hij combineerde met theater. “Ik sta graag op een podium en acteren was al van kindsbeen af één van mijn passies. Toneeltjes opvoeren, op familie- en buurtfeestjes, vond ik gewel-dig.” Als inspecteur Koen Baetens brak Andy door bij het grote publiek in de VTM-serie: ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie’, waar hij gedurende 13 seizoenen één van de smaakmakers was. Hij was ook te zien in ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS’. Voor hij verscheen in de populaire serie, was Andy ook al te zien in ‘Loslopend Wild’ en de kortfilm ‘1 Taxi 2’.

Naast hoofdrollen in de films ‘De Buurtpolitie: De Grote Geldroof’, ‘De Buurtpolitie: De Tunnel’ en ‘De Buurtpolitie: Het Cricus’ speelde Andy ook gastrollen in ‘Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer’ , ‘Baba Yega: The Movie’ en ‘K3 Roller Disco’. Andy is ook een veelgevraagde gast in talkshows. Zijn doortocht als weekgast bij Gert Verhulst en James Cooke in de talkshow ‘Gert Late Night’ ging ook niet onopgemerkt voorbij.

Tijdens het VTM-programma ‘Boxing Stars’ leerde Andy Peelman Marie Verhulst kennen, waarmee hij een duo vormde in het succesvolle tv-programma ‘2 Sterren Restaurant’. Peelman is een geliefde volksmens, die mede dankzij het VTMKZOOM-programma ‘Wa-kandy’, waarin hij zelf dingen uittest, zeer populair is bij de jeugd.

Samen met Dina Tersago presenteert hij al 2 seizoenen lang het populaire programma ‘Ze Zeggen Dat’. Als je aan Andy Peelman denkt, denk je ook meteen aan het programma ‘The Masked Singer’. Andy die in 2020 te zien was als ‘Duiveltje’ is opnieuw te zien in seizoen twee als speurder en probeert te raden wie er zich allemaal achter te maskers verschuilen.

Andy Peelman is ook een echte Darts kampioen. Zo won hij in 2021 de eerste editie van “BV Darts” na een spannende finale.

Formule Prijs
Acte-de-présènceOp aanvraag
PresentatieOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Andy Peelman boeken?