Tien Om Te Zien 2022

22/06/2022

Tien Om Te Zien vindt in 2022 plaats op 25, 26, 27 juli en 1, 2, 8, 9 en 10 augustus. Op de zeedijk van Westende komen dan bekende artiesten een optreden verzorgen. Ze zingen hits van nu, maar ook TOTZ-oldies mogen natuurlijk niet ontbreken. Weet je dat er zelfs al een internationale gast is aangekondigd?

Over de artiesten Tien Om Te Zien 2022 weten we inmiddels ook al wat meer. Op 22 juni zijn de eerste namen bevestigd door VTM. Metejoor & Snelle, Regi & Emma Heesters, Niels Destadsbader en Pommelien Thijs zijn van de partij. De eerste internationale artiest voor 10 om te zien 2022 is ook bekendgemaakt, dat is Sam Ryder. Hij zal op 26 juli op de zeedijk van Westende zijn hit Space Man – waarmee hij tweede werd op het Eurovisiesongfestival – ten gehore brengen.

Maar er is meer! Ook de nostalgische meidengroepen Sha-Na en Opium zullen een legendarisch optreden geven. Die laatste twee keren eenmalig en speciaal voor Tien Om Te Zien nog eens terug naar het iconische podium. “Katia, Joyce en ik zijn dolenthousiast om nog één keer de girlpower van Opium terug te brengen naar de zeedijk. Het vergde wat gepuzzel met onze agenda’s, maar speciaal voor Willy en Anne staan we met plezier nog één keer als Opium op het podium. It’s not about age, it’s about attitude!”, vertelt Inge Moerenhout.

Net als vorig jaar wordt Tien Om Te Zien gepresenteerd door Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert.