Globe Entertainment brengt live online privé concerten bij fans thuis

09 April 2020

Globe Entertainment, het erkend boekings- en managementbureau van tal van grote artiesten wil lokale Belgische artiesten in deze Corona-lockdown dichter bij de fans brengen. Omdat concerten en evenementen momenteel afgelast zijn, kwam Globe Entertainment op het idee om via hun sociale media fans kans te laten maken op een live online privé concert. Zo brengen ze de hashtag  #playlocal letterlijk tot in de huiskamer van de fans én ontmoeten ook de artiesten hun fans eens op een andere manier.

Na de aankondiging van lockdown half maart, zat de event- en muziekindustrie met de handen in het haar. Waar eerst enkel evenementen tot 1000 aanwezigen afgelast dienden te worden, werd al snel duidelijk dat COVID-19 een gigantische impact zou hebben op de hele muziek- en eventindustrie de komende maanden.

Artiesten die normaal meermaals per week of het hele weekend op podia over heel het land staan en hun fans entertainen, zitten hierdoor van de ene op de andere dag thuis. Willy Sommers: “Ik mis het optreden enorm, maar nog meer mis ik het contact met mijn publiek, de fans en de organisatoren”.

Daarom kwam Globe Entertainment op het idee om via hun Facebookpagina fans de kans te geven om een live online privé concert te winnen van hun favoriete artiesten. De muziekindustrie lanceerde de hashtag #playlocal, wij willen dit initiatief een extra duwtje in de rug geven. Fans kunnen filmpjes posten waarin ze de favoriete song van hun idool meezingen of dansen. Door dit te posten, maken ze kans op een privéconcert. Door Corona-crisis moeten we creatief zijn én onze artiesten op een andere manier bij hun fans brengen. We hopen hiermee zowel de fans als de artiesten gelukkig te maken. 

Ons doel? 

Minstens 9 artiesten geven telkens 3 gratis privé concertjes online. Zo brengen we lokale artiesten tot in de huiskamer en hopen we fans een exclusieve herinnering te geven.

Ilia Beyers:  “Globe entertainment en zijn artiesten doen dit uiteraard volledig kosteloos. Wij proberen gewoon met muziek in deze moeilijke tijden wat verlichting te brengen.”

Wie kan meedoen?

Iedereen. Fans van de artiesten maar ook collega’s, hulpverleners, ouders, kinderen. Een concert kan in de huiskamer maar evengoed voor een medisch team dat morele steun kan gebruiken of voor je oma die jarig is.

Over Globe Entertainment

Globe Entertainment is een erkend boekings- en managementbureau met meer dan 25 jaar ervaring in de showbusiness. Ilia Beyers, CEO, manager en producer van de Vlaamse lievelingen richt zijn eerste kantoor op in 1996 onder de naam Theaterbureau Ilia Beyers. In 2008 werd daaruit Globe Entertainment geboren. Bij Globe Entertainment kan je terecht voor boekingen van allerhande artiesten. Van de schlagerkoning tot ballonplooiers, van de grootste Dj’s tot Champagnemeisjes. Globe onderscheidt zich van de anderen door een succesvol all-in-one bedrijf te zijn en uit te blinken in elk aspect van entertainment. In 2018 vierde Globe Entertainment zijn tienjarig bestaan.

Contact:


Ilia Beyers
Tel 014/494847
E-mail ilia@globe-entertainment.be