... Eerst was er ... 

Erfgoed7181

De tijd van ‘7 anjers, 7 rozen’, Willy’s bijdrage aan Radio 2’s Eregalerij, indertijd 19 gestrekte weken op 1, goed voor meer dan 100.000 verkochte singles en vertalingen in het Frans, Duits, Spaans... Maar voor Willy Sommers, zo weten we vandaag, is het niet bij één hit gebleven. 

Het was jarenlang gemeengoed om smalend te doen over de schlager. Vandaag is het levenslied erkend cultureel erfgoed. En Willy Sommers is haar ongekroonde koning. Met een live kwartet topmuzikanten keert hij terug naar de tijd dat het allemaal begon. ‘Sympathie is geen liefde’, ‘Weet je nog die slow’, ‘Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds’, ‘Blijf nog een uurtje bij mij’ (Zomerhit 1974), ‘Dans met mij tot morgenvroeg’,...

Ws Het Erfgoed 8191 Fb2

Maar ook Willy Sommers’ jaren ‘80 waren prachtig. Van 'Ken je nog die slows?', 'Vlaanderen De Leeuw', 'Het water is veel te diep' tot ' Als een leeuw in een kooi'. In de jaren '80 werpt Willy zich andermaal op als die weergaloze zanger van iconische hits. Het was alleen aan artiesten van het kaliber van Willy Sommers gegeven om het begin én het einde van dat decennium aan de top te vertoeven.

53 Kijk Eens Diep In Mijn Ogen 1991

7 anjers, 7 rozen in de jaren ’70. Van 'Tranen in de regen' tot 'Als een leeuw in een kooi' in de jaren ’80. En Willy Sommers’ gloriedagen moeten dan nog komen en duurt de jaren ’90 lang, met ongetwijfeld nog veel meer maar zeker méér dan Tien om te Zien.

Willy Sommers Barbara S

Het Erfgoed van Willy Sommers kent geen immers onderbreking in die laatste jaren van de vorige eeuw. Vrijgezelle Willy, de womanizer van de nineties, kijkt Wendy Van Wanten hitgewijs eens diep in haar ogen. Op televisie, in de hitparade en op het podium bereikt Willy een hoogtepunt dankzij een stoet dames in liedjes als 'Ergens is er iemand' of 'Barbara', 'Buona Notte' en 'Een vrouw zoals jij', 'Met mijn ogen dicht', 'Een beetje verliefd' of 'Mooie vrouwen' etc...

Willy Sommers Hartenbreker S

De jaren ’90 zijn Willy’s decennium van de vrouw. En van Tien om te zien? Jazeker! Maar ook van Hartenbreker of Een liedje op de radio. En vooral, van één weergaloze Willy Sommers om te horen, straks met Erfgoed 1991-2001 op jouw podium.

... En Nu ...

Ws Het Erfgoed Co

Het Erfgoed van Willy Sommers 1991 - 2001 

Willy Sommers brengt weer een nieuw stukje Erfgoed naar de culturele centra. Laat Uw ietwat oudere maar immer levenslustige publiek de muziekgeschiedenis ervaren. Ze kijken reeds uit naar de bevestiging van Uw boeking.

WAT:                       2 x 50 min. cultureel erfgoed LIVE

DOELGROEP:           50+

PRIJS:                     € 4.950,00 excl. 6 % btw

AGENDA